Informația zilei despre internauții din România

117
1
Informația zilei despre internauții din România - womanhappyinternet-1450182361.jpg

Articole de la același autor

70% din populația orașelor și 44% din cea a satelor din România utilizează internetul. În mediul urban, consumul zilnic de internet pentru segmentul de vârstă 14-64 de ani a crescut de peste șapte ori din 2002 până în prezent, de la 8% la 56%, scrie Agerpres.

Totodată, 56% dintre persoanele ce locuiesc în gospodării din mediul rural au acces la internet. Din acest punct de vedere, internetul reprezintă a doua utilitate, după electricitate, la care locuitorii din rural au acces și pe care și-o permit.

Dintr-un mediu considerat elitist, accesat cu predilecție de către tineri educați din orașe mari, internetul a devenit un mediu accesibil unei categorii de populație din ce în ce mai largi, relevă studiul citat de Agerpres.

Potrivit BRAT, profilul actual al utilizatorilor de internet se aliniază la structura populației, eliminându-se discrepanțele generate de profilul primilor utilizatori.

Creșterea numărului de utilizatori de internet provine din rândul populației adulte sau vârstnice, din orașe medii și mediul rural, din rândul populației cu educație mai redusă. Utilizatorii de internet se maturizează, îmbătrânesc și capătă experiență: 76% dintre utilizatori folosesc internetul de mai mult de 5 ani, se mai arată în studiu. 

Comentează știrea

rodica
15 decembrie 2015
bani acum!

Ultima sansa! Bani acum! Atentie! Acest sistem imbunatatit este indispensabil celor care vor neaparat sa castige mai multi bani in timpul liber. NU aveti obligatii! Trebuie doar sa aplicati niste instructiuni simple! Castigurile incep imediat, din prima luna! Nu e nevoie sa construiti retele formate din oameni! Este necesar sa aveti putin timp liber. Solicitati acum detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7787 secunde