INFORMAȚIA ZILEI DESPRE CAZINOUL DIN CONSTANȚA. Ce a spus, azi, Decebal Făgădău

959
INFORMAȚIA ZILEI DESPRE CAZINOUL DIN CONSTANȚA. Ce a spus, azi, Decebal Făgădău - fotofondcazino21529336694-1539603437.jpg

Articole de la același autor

Pe dată de 22 octombrie 2018 vor începe lucrările de punere în siguranță, de primă urgență la Cazinoul din Constanța – a anunțat primarul Decebal Făgădău. Ele vor fi realizate printr-un parteneriat încheiat între municipalitate și o companie românească, privată. Primăria a emis certificatul de urbanism și autorizația de construire pentru acestea. De asemenea, s-a obținut și avizul Ministerului Culturii și s-a întocmit un grafic al lucrărilor. Acestea vor fi finalizate de Ziua Dobrogei (14 noiembrie). Costurile vor fi suportate de compania privată." 


Compania Națională de Investiții urmează să finalizeze licitația pentru lucrările de reabilitare și restaurare. Numeroși membri ai Asociației Restauratorilor de Monumente s-au arătat interesați să lucreze pe gratis la restaurarea Cazinoului. "Vă asigur că în acest prim mandat al meu vor începe lucrările de restaurare a Cazinoului", a afirmat edilul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3117 secunde