Îndrăgostiții au reduceri de 50% pe tren, de Dragobete

149
1
Îndrăgostiții au reduceri de 50% pe tren, de Dragobete - cfrcalatori2-1487859631.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de Dragobete, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru toți îndrăgostiții. "IR Special/ Oferta pentru 2" presupune reducerea de 50% din tariful biletului întreg și este valabilă pentru călătoria la clasa I și a II-a. 


Această reducere se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR. 


Oferta este valabilă la trenurile: IR1581, IR1583, IR1584, IR1586 , nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. "În gara vieții opresc multe trenuri, însă numai unul este cel al dragostei. Și chiar dacă pare că acesta nu ne așteaptă, merită să alergăm după el", a declarat Iosif Szentes, directorul general al CFR Călători.


Cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate mâine și în gara Constanța, să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie într-un cadru romantic. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului "Iubește și călătorește". Cu această ocazie, îndrăgostiților care aleg să călătorească cu trenul li se va înmâna un certificat de căsătorie valabil doar pe durata călătoriei. 








Comentează știrea

............................
25 februarie 2017
.................................

POATE NE EXPLICATI DUPA CE VA DATI SEAMA CA SUNT INDRAGOSTITI? SAU VANZATORII DE BILETE AU FACUT UN STAGIU SPECIAL?ESTE VALABIL SI PT POPONARI?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3376 secunde