Incidenţa în scădere, la Constanţa. Restricţiile se menţin

320
Incidenţa în scădere, la Constanţa. Restricţiile se menţin - incidenta-1618310981.jpg

Articole de la același autor



Deşi incidenţa îmbolnăvirii cu COVID-19 a scăzut sub 5 cazuri la mia de locuitori, în municipiul Constanţa, astăzi fiind anunţată o rată de 4,9, restricţiile rămân.
În cursul zilei de astăzi, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, reunit în şedinţă, a decis păstrarea restricţiilor şi în continuare, limitând, în acelaşi timp, gradul de ocupare a structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare turistică, la cel mult 70% în staţiunea Mamaia şi în Constanţa.
Totuşi, conform noii hotărâri, se permite circulaţia persoanelor în-afara locuinţei sau gospodăriei, în noaptea de Înviere, 1 – 2 mai, între orele 20.00 şi 5.00, pentru deplasarea şi participarea la slujbele religioase.
De asemenea, se permite circulaţia persoanelor în-afara locuinţei, în perioda 8 mai – 9 mai, între orele 20.00 şi 5.00, pentru deplasarea şi participarea la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan.
În rest, rămân în vigoare toate restricţiile de până acum, inclusiv cele de week-end, cu închiderea activităţii agenţilor economici la ora 18.00 şi interdicţia de circulaţie de la ora 20.00.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4136 secunde