Începe Ramazan Bayram. Trei zile de slujbe religioase în toate geamiile din județul Constanța

506
Începe Ramazan Bayram. Trei zile de slujbe religioase în toate geamiile din județul Constanța - inceperamazanbairam-1559584649.jpg

Articole de la același autor

După o lună de primenire spirituală prin post, slujbe și rugăciuni credincioșii musulmani vor sărbători timp de trei zile, începând de astăzi, Ramazan Bayram-ul. 


Slujba de Ramazan Bayram va fi oficiată marți, la ora 6.06, de către șeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, la Geamia Hunchiar, din municipiul Constanța. De asemenea, slujbe religioase cu ocazia Ramazan Bayram-ului vor fi oficiate în toate geamiile.


"Zilele de Bayram sunt o binecuvântare pentru musulmanii care de-a lungul Lunii Sfinte Ramazan au ținut post. Aceste zile sunt un prilej de apropiere, de deschidere a sufletului și de împărtășirea bucuriei comune. De asemenea, pe parcursul celor trei zile de sărbătoare ne vizităm rudele și prietenii, ne bucurăm de cei dragi și cinstim memoria celor care au trecut la cele veșnice. Fie ca aceste zile de sărbătoare să ne fie călăuzitoare și să fim buni și darnici întotdeauna. Să ne respectăm pururi părinții, să îi ajutăm ori de câte ori putem pe cei aflați în suferință, să fim mereu cu sufletul deschis și gata să facem o faptă bună. «Ramazan Bairamînîz Qayîrlî Bolsîn!», «Ramazan Bayraminiz Hayirli Ve Mubarek Olsun!», «Un bairam fericit!», «Eid al Fitir Mubarak!»", urează muftiul Iusuf Muurat credincioșilor musulmani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Musulmanii marchează Ramazan Bairamul
Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Politică-Administrație : UDTR se pregătește de Ramazan Bayram
Sâmbătă, 28 Iunie 2014
Stire din Cultură-Educație : Musulmanii încep postul Ramazanului
Pagina a fost generata in 0.5826 secunde