€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Începe minivacanța de 1 Mai. Cum se circulă spre mare?

Ştire online publicată Vineri, 27 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Zilele acestea, toate drumurile duc la mare. Regionalele București și Constanța au finalizat lucrările de reparație pe o suprafață însumată de 6.000 mp de sistem rutier degradat, pe A2. 
Lucrările s-au desfășurat între 1 și 26 aprilie, au costat aproximativ 204 mii lei, fără TVA și au fost efectuate în regie proprie de cele două Regionale ale CNAIR.


Porțiunea cea mai degradată a fost cea cuprinsă între București și Fundulea (km 12- km 36), unde lucările efectuate de DRDP București, pe suprafață însumată de peste 2.000 de mp, au costat aproximativ 116 mii lei, fără TVA. 
Pe acest sector de drum, se vor face permanent revizii și se va interveni ori de câte ori va fi nevoie, deoarece se estimează că suprafața asfaltică va mai suferi degradări în zona rosturilor plăcilor de beton din care sunt construiți cei 24 de km ai autostrăzii, cuprinși între București și Fundulea. 


Pentru ca această problemă să fie definitiv remediată, CNAIR SA intenționează să demareze din toamna acestui an o serie de lucrări care presupun inclusiv frezarea betonului pe o adâncime de 8 cm și așternerea unui nou covor asfaltic. Lucrările se vor desfășura etapizat, pe o perioadă de 3 ani și vor costa aproximativ 100 de milioane de lei.
În prezent, se circulă foarte bine pe autostradă și nu mai sunt porțiuni în lucru.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7664 secunde