Începe distribuţia pachetelor cu ajutoare alimentare, la Medgidia

290
Începe distribuţia pachetelor cu ajutoare alimentare, la Medgidia - incepedistributia-1632332347.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia va distribui, începând de joi, 23 septembrie, ajutoare alimentare care provin din stocurile de intervenție comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România. Este vorba despre Programului Ajutorarea Persoanelor Defavorizate POAD, destinat persoanelor încadrate în gradul grav de handicap, cu asistent personal și/sau indemnizație.

Cei care vin să ridice pachetele trebuie să prezinte o copie de pe actul de identitate a beneficiarului şi o copie a certificatului de încadrare în grad de handicap, valabil la data distribuției.

O cutie cu alimente cuprinde cinci pachete de făină, patru pachete cu mălai, două pungi de paste făinoase, patru sticle de 1 litru de ulei, două pachete de zahăr, patru pachete de orez, cinci cutii de conserve de carne de vită, trei cutii de conserve de carne de porc cinci cutii cu pateu de ficat porc şi două borcane de compot de fructe.

De asemenea, o cutie cu produse de igienă cuprinde cinci periuţe de dinţi, o pastă de dinţi de 300 ml, un săpun lichid de 500 ml, un şampon pentru copii, de 800 ml, un şampon pentru adulţi, de 500 ml, şi 2,7 kg de detergent de rufe.

Alimentele se distribuie din localitatea Medgidia, pe strada Dezrobirii, lângă Școala Gimnazială ,,I. L. Caragiale”, de luni până joi, între orele 09.00 şi 15.00, şi vinerea, între orele 09.00 şi 13.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8869 secunde