Începe distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeană, la Constanța

278
Începe distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeană, la Constanța - pacheteprimarieue-1420712152.jpg

Articole de la același autor

În perioada 08 ianuarie 2015 - 10 ianuarie 2015 și 12 ianuarie 2015 - 16 ianuarie 2015, între orele 8 -16, se va desfășura acțiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare persoanelor defavorizate din municipiul Constanța, în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD )2014.


Posesorii cupoanelor individuale emise în baza datelor furnizate de Ministerul Muncii pot ridica ajutoarele alimentare de la cele patru puncte de distribuție. La Clubul Pensionarilor Cireșica - str. Cișmelei, nr.16 - sunt așteptați beneficiarii din toate categoriile al căror nume de familie începe cu litera A până la numele de familie care începe cu
litera C inclusiv. 


La Clubul Pensionarilor Zamfirescu - str. Duilu Zamfirescu nr. 4 – sunt așteptați beneficiarii din toate categoriile al căror nume de familie începe cu litera D până la numele de familie care începe cu litera L inclusiv. De la Clubul persoanelor cu handicap, din Piața Agroalimentară Tomis III, pot ridica pachetele beneficiarii din toate categoriile, al căror nume de familie începe cu litera M până la numele de familie care începe cu litera P inclusiv. Iar de la sediul de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 6, bl. LE9, parter (vis–a-vis de Universitatea Șaguna) pot lua pachetele beneficiarii din toate categoriile al căror nume de familie începe cu litera R, până la numele de familie care începe cu litera Z inclusiv.


Fiecare beneficiar va primi două cutii de carton cu conținut identic, inscripționate cu siglele Guvernului României și ale Uniunii Europene. Fiecare cutie va conține trei pungi făină albă de grâu, trei pungi mălai, o pungă paste
făinoase, două sticle de ulei, două pungi zahăr, patru conserve din carne de porc, trei conserve din carne de vită în suc propriu și cinci conserve de pate de ficat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Probleme cu îmbarcarea în avion
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cine te ajută să te angajezi în UE
Joi, 04 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Subvenționarea locurilor de muncă
Marţi, 02 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : UE ne apără  împotriva zgomotului
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Acte pierdute sau furate în UE
Pagina a fost generata in 0.5642 secunde