Începe distracția pe litoral! Spectacole, muzică și festivaluri pentru toate gusturile

737
2
Începe distracția pe litoral! Spectacole, muzică și festivaluri pentru toate gusturile - fotofondincepedistractia1-1461856330.jpg

Articole de la același autor

Peste 35.000 de turiști sunt așteptați, în acest week-end, pe litoral, pentru minivacanța de Paște și 1 Mai. Pentru tineri, se anunță distracție maximă, cu multă muzică bună, iar pentru cei dornici de relaxare, soare și mare, se anunță vreme frumoasă.

Hotelierii și patronii unităților de alimentație publică s-au pregătit pentru asaltul turiștilor, iar distracția este pentru toate gusturile. Ca în fiecare an, cluburile dau startul petrecerilor, Mamaia găzduind festivaluri de muzică devenite de-acum tradiționale, cu invitați din țară și DJ internaționali. De asemenea, centrele balneo - SPA sunt deschise, iar turiștii nu trebuie decât să se bucure de zilele libere, pe o vreme frumoasă, meteorologii anunțând deja soare și temperaturi plăcute.

În Mamaia, turiștii aflați în minivacanță, dar și constănțenii sunt invitați și așteptați sâmbătă, 30 aprilie, în Piațeta Perla, începând cu ora 16, la un spectacol pentru toate vârstele și gusturile. Invitații speciali ai evenimentului sunt Lucian Colareza și columbienii Danny Mazo și Widy, care, împreună cu Pepe, ne vor purta pe ritmuri latino. Evenimentului nu îi vor lipsi momente precum demonstrații de Taekwondo și piesa de teatru "Plata birului", precum și multe alte surprize pentru părinți, copii și iubitori ai bunei dispoziții.

Maraton de distracție va fi mai ales în cluburile din Mamaia, unde lista de invitați speciali este foarte lungă. Ego, Fratelli, Le Gaga, Tapo, Breeze, Luv, Crema, Bellagio, Princess, res-taurantul Harlequin, toate vor fi deschise. Vor cânta Delia, Carla’s Dreams, Damian Brothers, DJ Anais B, DJ Moody Mike, DJ Sylvain Armand, formația Pindu, Lidia Buble și mulți alții.

De asemenea, în zona de nord a stațiunii, vor avea loc trei festivaluri de muzică electronică. Ieri, a început Sunwaves, unde mixează Marco Carola, Ricardo Villalobos, astăzi se deschide cortul la The Mission Dance Week-end, cu cap de afiș Luciano, Rosario Internullo, Adrian Eftimie, iar Kudos Beach va găzdui petreceri non-stop, cu Rosario Internullo, Pagal, Moondsound, Optick. 

Comentează știrea

lila. nebuna
30 aprilie 2016
sărbătoarea si voie buna 1mai

Domnul cu articolul di ziaru de toaleta al județului C_ta despre eforie .mangalia.2mai si vamă veche nu ati auzit sa va fie rușine ca nu spuneti ca merită venit

Costel
30 aprilie 2016
statiuni

Asa e domni si doamnele ce au terminat Saguna si Spiru evident ca nu stiu geografie sau nu stiu ca mai sunt si alte staliuni pe litoralul Marii Nerge

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7336 secunde