Începe Cupa Geamby, pentru persoanele cu dizabilități

123

Articole de la același autor

Începând de mâine, persoanele cu dizabilități membre ale Asociației Județene Constanța a Sportului pentru Persoanele cu Handicap, se vor întrece în cadrul Cupei Geamby. Ajuns la cea

de-a patra ediție, evenimentul este organizat de AJCSPH și se va disputa în zilele de 16, 17 și 18 septembrie, la Clubul Persoanelor cu Handicap din Piața Tomis III și la Centrul de zi de pe strada Industrială nr. 2.

"Concursul este cuprins în programul competițional al organizației noastre, denumit «Anotimpurile», campionat local al jocurilor de club. Îi avem ca parteneri Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Civicum Voluntaris, Asociația Județeană de Șah, Fundația Arka și Primăria municipiului Constanța. Premierea va avea loc în fiecare zi, după terminarea concursului", declară Ion Gembășanu, președintele AJCSPH Constanța.

Mâine, începând cu ora 14,00, este programat concursul de rummy, la Clubul din Tomis III, joi - concursul de șah, în aceeași locație, iar, vineri, pe 18 septembrie, va avea loc concursul de dart’s la sediul Fundației Arka. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Februarie 2015
Stire din Social : 2% pentru persoanele  cu handicap
Miercuri, 18 Februarie 2015
Stire din Social : Cupa Iernii la șah, rummy și dart’s
Pagina a fost generata in 1.3622 secunde