ÎNCEPE ANUL NOU CHINEZESC. PREVIZIUNI IMPORTANTE PENTRU PERIOADA URMĂTOARE

2998
ÎNCEPE ANUL NOU CHINEZESC. PREVIZIUNI IMPORTANTE PENTRU PERIOADA URMĂTOARE - zodiacchinezesc2019158158800-1549278343.jpg

Articole recomandate

Lumea ar trebui să se pregătească de tulburări, instabilitate și o importantă încetinire economică în Anul Porcului, care începe la 5 februarie, conform previziunilor unui faimos ghicitor din Hong Kong, citat luni de agenția DPA.

Optimistul An al Cocoșului de Foc, din urmă cu doi ani, marcat de o creștere economică, a fost urmat de Anul Câinelui de Pământ care a început să îngroape flăcările optimismului, iar acum, Anul Porcului de Pământ va "pune capăt" definitiv acestei tendințe, potrivit maestrului feng-shui Raymond Lo.

Anul Porcului va aduce un declin al creșterii economice, ceea ce va conduce la un regres pe termen lung al pieței bursiere și la o criză economică.

Anul trecut, Lo a prevăzut conflicte în relațiile internaționale, dar și o încetinire economică. În 2018, China și Statele Unite au început un război comercial care, potrivit estimărilor, va contribui la încetinirea economiei mondiale în 2019.

Relațiile internaționale vor fi mai bune anul acesta, însă doar în aparență. Un ''curent subteran marcat de pericol, tulburări și înșelătorie'' va însoți aparenta pace și relaxare în afacerile internaționale, susține Lo.

Tulburările se întrevăd la orizont, avertizează prezicătorul. Cel mai recent An al Porcului, din urmă cu 60 de ani, a fost o perioadă marcată de escaladarea Războiului din Vietnam, dar și de revolta tibetană care a dus la fuga lui Dalai Lama în India. Totodată, în urmă cu 120 de ani, în China a avut loc Răscoala Boxerilor, alimentată de sentimente ostile față de străini.

Potrivit estimărilor, Anul Porcului ar aduce dezastre naturale, precum cutremure și alunecări de teren, dar și diverse accidente în trafic, atât pe căile rutiere, cât și pe cele maritime și aeriene.

Persoanele născute în anii Porcului și Șarpelui ar fi urmărite de ghinion, însă se pot proteja purtând un pandantiv cu tigru, care ''distrage'' Porcul, potrivit lui Lo.

Cei născuți în anii Tigrului, Iepurelui și Caprei sunt norocoși, susține ghicitorul chinez.

Printre persoanele celebre născute în Anul Șarpelui, care trebuie să se pregătească pentru perioada plină de provocări ce va urma, se numără președintele chinez Xi Jinping, scriitoarea J.K. Rowling, președintele sirian Bashar al Assad, muzicianul Bob Dylan și fiul președintelui SUA, Donald Trump Jr., scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4091 secunde