Începând de mâine, sens unic pe un bulevard important din Constanța

2920
Începând de mâine, sens unic pe un bulevard important din Constanța - incepanddemainebulevardultomis-1601397574.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine, circulaţia rutieră pe bulevardul Tomis se modifică. Tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia va deveni cu sens unic.

Astfel, şoferii vor putea circula, de la intersecţia cu strada Ion Raţiu, pe două benzi cu sens unic către zona centrală. Pe tronsonul respectiv, au fost amenajate două benzi dedicate circulaţiei mijloacelor de transport în comun, taxiurilor şi autospecialelor de intervenţie, cu circulaţie în ambele sensuri, câte o bandă pentru fiecare sens. De asemenea, au fost trasate piste pentru biciclete.

„Benzile pentru mijlocele de transport în comun vor fi delimitate și semnalizate corespunzător prin indicatoare de informare și marcaje rutiere și vor fi amplasate lângă trotuare. De asemenea, se vor amenaja stații pentru autobuze pe ambele sensuri de deplasare”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Diana Sobaru.

Circulația pe bulevardul Tomis se desfășoară cu prioritate față de străzile laterale, cu excepția reglementărilor impuse de funcționarea semafoarelor de la intersecțiile cu bulevardul Mamaia, strada Nicolae Iorga și strada Ion Rațiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4927 secunde