Încep lucrările de frezare pe un tronson al bulevardului Tomis

163
Încep lucrările de frezare pe un tronson al bulevardului Tomis - inceplucrari-1591961134.jpg

Articole de la același autor

Paralel cu lucrările de reabilitare a zonei pietonale, echipele SC Confort Urban SRL intervin în această noapte cu utilaje pentru decopertarea asfaltului pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și strada Nicolae Iorga, pe sensul de mers către bulevardul Mamaia. Carosabilul va fi frezat pentru a fi recondiționat.

Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 21.00 – 5.00.

Lucrările de frezare a carosabilului vor continua luni, 15 iunie, pe celălat sens de mers, cu restricții de trafic parțial, între orele 8.00 și 18.00.

"Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se execută lucrări", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6324 secunde