Încă vă luptaţi cu gândacii? „Europrest” vă poate ajuta să scăpați de ei

303
Încă vă luptaţi cu gândacii? „Europrest” vă poate ajuta să scăpați de ei - europrest13-1628435212.jpg
Aţi văzut un gândac în bucătărie şi un altul mai mic, în baie? Ahh, mergând pe hol a mai apărut încă unul și ați descoperit că, de fapt, aceștia și-au făcut un adevărat cuib în casa dumneavoastră? Nu vă panicați! Cu firma „Europrest”, gândacii pot deveni istorie. Angajaţii firmei vă pot ajuta să eliminaţi „familiile” de carcalaci din casă. Tot ce trebuie să faceţi este să-i sunaţi, la numărul 0786/888.800 ori să treceţi pe la sediul firmei, de pe strada Interioară nr. 1 şi cineva vă va ajuta să rezolvaţi problema cu care vă confruntaţi. Nu staţi pe gânduri, întrucât, nesuferitele insecte se înmulţesc foarte repede şi trebuie acţionat imediat ce se sesizează existenţa unuia.

Specialiştii „Europrest” pot efectua dezinsecţii profesioniste, aceasta reprezentând singura soluţie de a scăpa de gândaci. Mai mult decât atât, chiar dacă nu aveţi încă, în casă, aşa ceva, tot este bine ca, măcar o dată la câteva luni să faceţi o dezinsecţie preventivă, aceasta având scopul de a împiedica înmulţirea şi răspândirea dăunătorilor, prin crearea de condiţii nefavorabile dezvoltării acestora.

Clienţii pot opta pentru tipul de dezinsecţie chimică sau pot alege varianta cu gel, care se efectuează aplicând substanţa sub formă de picături. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5231 secunde