Încă doi pacienţi de la Spitalul de Boli Infecţioase au murit. Bărbaţii aveau COVID şi erau în stare gravă

521
Încă doi pacienţi de la Spitalul de Boli Infecţioase au murit. Bărbaţii aveau COVID şi erau în stare gravă - inca-1633422126.jpg

Articole de la același autor

Doi dintre pacienţii evacuaţi în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa au decedat, luni, 4 octombrie.

Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 63 de ani, celălalt de 75 de ani.
Anunţul a fost făcut de conducerea Spitalului Judeţean Constanţa. „Cu regret anunțăm că în cursul serii de 04.10, unul dintre pacienții diagnosticați cu COVID-19, transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase, a decedat. Acesta avea 75 de ani și, în afară de infecția cu SARS CoV 2, suferea și de alte comorbidități. Cauza decesului nu are legătură cu incidentul de vineri, evoluția bolii fiind una gravă.

Pacientul a fost inițial spitalizat în secția exterioară Agigea, deoarece vineri, starea sa de sănătate era stabilă.

În cursul zilei de sâmbătă starea pacientului s-a agravat și a fost transferat in sectia terapie intensiva, la Spitalul Județean. Din pricina SARS CoV 2 și a multiplelor comorbididăți, starea pacientului a continuat să se agraveze și, în ciuda tuturor tratamentelor și manevrelor efectuate, a survenit decesul”, au precizat reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Pacientul de 63 de ani fusese transferat la Clinica de Pneumoftiziologie din Palazu Mare. "Acesta a venit cu necesar de oxigen. Apoi starea s-a agravat şi, ulterior, a făcut stop cardio-respirator", a declarat, pentru "Cuget Liber", managerului de la Pneumoftiziologie, Erdin Borgazi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7027 secunde