Încă un bloc în stațiunea Mamaia. Vor fi apartamente cu două și trei camere

989
Încă un bloc în stațiunea Mamaia. Vor fi apartamente cu două și trei camere - maxresdefault-1537525323.jpg

Articole de la același autor

O societate comercială cu sediul în Constanța a depus la Agenția de Mediu Memoriul de prezentare pentru construirea unui imobil cu opt etaje, cu funcțiunea de cazare și alimentație publică.


Hotelul va fi ridicat pe un teren de 1.314 mp, amplasat în intravilanul orașului Constanța, în stațiunea Mamaia, în zona Hotelului Comandor și a Hotelului Orfeu. Pe amplasament se află o construcție cu suprafața de 314 mp, construcție ce se află în procedură de desființare.


Deși investitorii precizează că noul imobil va avea funcțiunea de cazare, în descriere se precizează că imobilul va cuprinde 40 de apartamente de două camere, 16 de trei camere și 16 studiouri.


Se vor realiza 73 de locuri de parcare, pentru un total de 160 de locuri de cazare. Locurile de parcare se vor asigura în parter prin patru automate de parcare, din care trei automate cu 20 de locuri de parcare și un loc liber și un automat cu 11 locuri de parcare și un loc liber. Automatele de parcare sunt prevăzute cu câte trei nivele de parcare și au posibilitatea mutării automate a mașinilor atât pe verticală, cât și pe orizontală.


În ce privește spațiile verzi, 136 de metri pătrați vor fi realizați la sol și 521 mp terase verzi la nivelul acoperișului.
Apartamentele cu două camere vor avea între 56 și 69 metri pătrați, apartamentele cu trei camere vor fi de 76,69 mp, iar studiourile vor fi de 38 mp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8449 secunde