Încă patru zile de transport gratuit cu RATC

2684
4

Articole de la același autor

Astăzi, mâine și poimâine, dar și sâmbătă, 14 ianuarie, constănțenii pot circula gratuit cu autobuzele RATC. 


Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța a anunțat că ia această măsură la solicitarea autorităților locale, din cauza condițiilor meteo severe. 


Primăria dorește astfel să ne încurajeze să circulăm cu transportul în comun și să nu mai aglomerăm străzile, pentru a se putea face deszăpezirea cât mai grabnic. 


"Acordăm gratuitate miercuri, joi, vineri și sâmbătă pe toate liniile de transport. Până atunci, toate chioșcurile RATC vor fi închise, cu excepția chioșcului din Gară, care va avea program 6 - 18", explică directorul general al RATC, Ovidiu Cristian Tănase. 


Comentează știrea

Mine
10 ianuarie 2017
Ratc

Doamna andreea ati iesit pe strazi?aflati ca primaria nu a deszapezit nici trotuarul din fata ei..iar drumurile sunt toate acoperite cu gheata si zapada..probabil doar sa se incalzeasca ca sa se circule si in orasul asta ...si poti merge si la h.coanda sa vezi cum tiganii stau la caldura

jj
11 ianuarie 2017
jj

Ratc circula prost si foarte rar. E foarte aglomerat, statiile sunt pline de zapada, nesimtire maxima din partea soferilor care vorbesc la telefon. Soferi de autobuz.

Gogu
11 ianuarie 2017
Totusi , Ratc circula !!!

Spre deosebire de altii astia totusi circula......este unul pe aici '' jj '' care al freaca grija ca vorbeste soferul la tel , si care este probleba ? Atata timp cat foloseste tel legal hand free care este problema ta jjigodie ?

CURAT / MURDAR !
16 ianuarie 2017
Snapani si fara respect ! CATA MINCIUNA SI HOTZIE ?!?

Polarisu-lui, primarului fagadau d si consiliului local ( TUTUROR PARTIDELOR CARE AVETZI CONSILIERI IN CONSILIUL LOCAL ) din Constantza, sa va fie RUSINEEEEEEEEEEEE ! MINTZITZI CONSTANTZENII FARA RUSINE, SUNTETZI O ADUNATURA DE SMECHERI, DE PUSI PE CAPATUIALA, DE OAMENI FARA CEL MAI ELEMENTAR BUN SIMTZ, RESPECTUL DE LOCUITORII CARE V-AU VOTAT ! DOMNILOR DIN : DNA, SI PROTECTZIA CONSUMATORILOR, FACETZI LUMINA IN ACEST CAZ, DESZAPEZIREA CONSTANTZEI IN IANUARIE 2017, CA OAMENII INOATA PRIN ZAPADA, UNII SI-AU FRACTURAT, SCRANTIT PICIOARELE...... SI MAI TOTZI PATINAM PE TROTUARELE / STARZILE ORASULUI CONSTANTZA, ORASUL S-A TRANSFORMAT INTR-UN IMENS PATINUAR, INVITAM AUTORITATZILE LOCALE LA " OLIMPIADA IERNII ANULUI 2017 " ! AUTORITZILE NOASTRE LOCALE SPUN CA, AU CHELTUIT SUME MARI, CA AU FACUT, ADICA NIMIC PENTRU LOCUITORII URBEI LOR / NOASTRE SI TOTODATA, SI- AU APRECIAT MUNCA CU NOTE, DUPA UNII : 11 SI DUPA ALTZII INTRE 7-8, NE MIRAM, DE OBRAZNICIA LOR, CA SA NU SPUNEM NESIMTZIREA LOR ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4786 secunde