Încă o victimă a noului coronavirus. Șapte cazuri noi de îmbolnăviri, în 24 de ore, la Constanța

227
Încă o victimă a noului coronavirus. Șapte cazuri noi de îmbolnăviri, în 24 de ore, la Constanța - incaovictimaanoului-1593958753.jpg

Articole de la același autor

Numărul infectărilor cu noul coronavirus continuă să crească în județul Constanța, chiar dacă nu mai sunt atât de multe cazuri zilnice, precum săptămâna trecută. Din păcate, în cursul zilei de sâmbătă, a fost înregistrat și cel de-al 23-lea deces al unui pacient confirmat pozitiv, din județul Constanța.

Șapte cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost raportate în doar 24 de ore, de sâmbătă, până duminică, în județul nostru. Astfel, numărul persoanelor pozitive a ajuns la 482. Stăm totuși bine față de alte județe, având în vedere că, la nivel național, au fost anunțate 391 de teste cu rezultat pozitiv în intervalul de sâmbătă până duminică. Astfel, la nivel național, sunt, în prezent, 28.973 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

În spitalele din județul Constanța, sunt internați, la această oră, 96 de pacienți, dintre care șase provin din alte județe.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4872 secunde