€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Încă o persoană a murit din cauza infectării cu virusul West Nile

Ştire online publicată Vineri, 14 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Bilanțul victimelor virusului West Nile a crescut. De data aceasta, o femeie în vârstă de 81 de ani, din comuna Dumbrăveni, a murit la Suceava după ce a fost mușcată de țânțari.


Femeia a fost internată pe 4 septembrie în sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Suceava si a decedat două zile mai târziu. În urma testelor de laborator Direcția de Sănătate Publică a confirmat prezența virusului provocat de mușcătura de țânțar. Este al doilea deces înregistrat în județul Suceava si al 18-lea la nivel național.

Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a înregistrat în perioada 2 mai- 6 septembrie, 166 cazuri de meningite sau meningo-encefalite cauzate de infecția cu virus West Nile, cu 17 decese.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2129 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7669 secunde