Încă două zile și două nopți de distracție și răsărituri de soare magice, la Neversea

491
Încă două zile și două nopți de distracție și răsărituri de soare magice, la Neversea - incadouazilesidouanopti1-1562362262.jpg

Articole de la același autor

Week-endul acesta toate drumurile duc la Neversea. Festivalul de pe Plaja Modern continuă cu încă două zile și două nopți de distracție și răsărituri de soare magice.


Sâmbătă, se anunță o zi "grea" pentru festivalieri. Petrecerea începe la ora 14, cu Adrien la platane la scena Daydreaming, Ninho B2B Homie la scena Oasis și Mighty Boogie la The Ark. Apoi, de la ora 18, pe scena principală vor urca, pe rând, Vladimir, Manuel Riva, Delia Jessie J, KSHMR, Salvatore Ganacci și, de la ora 3.45, Steve Aoki.
Duminică, vor mixa Paul Damixie, Gianluca Vacchi, Ofenbach Live, Kadebostany, Lost Frequencies, BassJackers, DJ Snake și Matoma.


Petrecerea se va încheia luni dimineață, la ora 9. Însă mulți vor avea ce povesti până la următoarea ediție, din 2020. Peste 55.000 de festivalieri au venit încă din prima zi a evenimentului. Aceștia au avut parte de experiențe unice. Au întâlnit acrobați, au admirat o paradă impresionantă a creaturilor fabuloase ale mării și au dansat alături de animatori costumați, atât din România, cât și din străinătate. Nu au lipsit nici în acest an locurile decorate cu butaforii, unde fanii festivalului s-au putut costuma pentru poze și nici zonele de fashion, de unde au avut ocazia să-și achiziționeze cele mai cool ținute de festival.
Iar artificiile, confetiile și jocurile de lumini au fost printre cele mai așteptate, fotografiate și filmate momente de la scena principală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4421 secunde