ÎN SFÂRȘIT VIN NINSORILE LA CONSTANȚA! Când scoatem săniuțele din garaj

Marţi, 09 Ianuarie 2018, 17:13
45437
După ce Crăciunul și Revelionul păreau că au greșit anotimpul, iarna dă în sfârșit semne că ajunge și la noi. Meteorologii anunță temperaturi în scădere în zilele următoare și vreme preponderent închisă. Vestea bună este că sunt șanse să ne și dăm cu săniuța în week-end.

Miercuri, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 8 grade Celsius. Peste noapte, norii vor persista și termometrele vor indica minimum 6 grade.

Joi, regimul termic rămâne asemănător, însă este posibil să plouă în cursul nopții. Vineri se mai răcește, până pe la 6, 7 grade ziua și 3 grade noaptea. Sâmbătă, sunt așteptate ninsori în averse, după-amiază și pe timpul nopții. Averselor vor fi însoțite de viscol. Temperaturile se vor situa între -1 și 4 grade. Duminică, va fi ger și nu vom avea valori pozitive, însă nu va mai ninge.

Pentru luni, 15 ianuarie, sunt prognozate între -1 și 1 grad Celsius, dar de marți vom avea din nou 6, 7 grade ziua și 3, 4 grade noaptea.

Pagina a fost generata in 0.4491 secunde