ÎN SFÂRȘIT! ÎNCEP LUCRĂRILE LA SALA POLIVALENTĂ DIN CONSTANȚA!

3458

Articole de la același autor

UPDATE: Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat: "Vom duce performanța la un alt nivel cu o sală modernă, o sală demnă de sportivii noștri, de rezultatele obținute de aceștia și, mai ales, de municipiul nostru".


Compania Națională de Investiții anunță că începând cu data de 11 mai, încep lucrările de execuție la sala polivalentă de la Constanța. Noua sală de sport va fi construită pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 254, în zona Badea Cârțan, va avea o capacitate de 5.000 de locuri (dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri pentru presă, 150 locuri VIP).


"Obiectivul de investiții va beneficia de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial. Totodată proiectul noii săli polivalente include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative. Noua sală polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri", au transmis reprezentanții CNI.


Obiectivul de investiții are o valoare de aproximativ 67,9 milioane lei, urmând a fi finalizat în anul 2022.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0857 secunde