ÎN SFÂRȘIT! CAZINOUL VA FI SALVAT! Decizii importante luate pentru reabilitarea simbolului Constanței

5225
6
ÎN SFÂRȘIT! CAZINOUL VA FI SALVAT! Decizii importante luate pentru reabilitarea simbolului Constanței - cazino51345381683-1521106969.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța se angajează ca până de Ziua Dobrogei să facă lucrări de conservare a Cazinoului. Clădirea istorică rămâne în continuare la Compania Națională de Investiții.

Cu toate acestea, autoritățile locale se vor ocupa de lucrările de conservare.

Vor primi sprijin și de la Asociația Arche, care va pune la dispoziție o echipă de specialiști. Cazinoul a fost inclus pe lista celor șapte situri periclitate din Europa.


De asemenea, Neversea se implică în salvarea Cazinoului, echipa managerială oferindu-și spijinul în acest sens. 


Cei de la Neversea vor face o campanie de comunicare la nivel național pentru prezentarea Cazinoului și atragerea de personalități care să se alăture planurilor de salvare.

Toate fondurile strânse, fie că este vorba de bani, fie de diferite materiale necesare, vor fi puse la dispoziția autorităților locale, pentru a se ocupa de conservarea clădirii.

"Până la Ziua Dobrogei vom termina lucrările de conservare și vom da viață Cazinoului, îl vom deschide și vom organiza aici diferite eveniment", a precizat primarul Constanței, Decebal Făgădău.


Comentează știrea

Cetățean
15 martie 2018
Cazino

Bla, bla, bla

Alt Cetățean
15 martie 2018
Bla

Bla. bla, bla, bla, bla.

Dobrogean
15 martie 2018
Cazino

Praf in ochi....ha ha ha.

Cristian
15 martie 2018
Mă uit ...

... la cele patru comentarii anterioare și nu pot spune decât : ne merităm soarta. Nu au nimic în cap, nici măcar bitum sau talaș, dar simt nevoia să se bage-n seamă. Frate, dacă ai ceva de spus, ieși și spune. Articulat, coerent cât îți permite elasticitatea sinapselor, argumentat - în cazul în care îți și permiți luxul ăsta. Dacă nu, du-te, bre, de spală vasele. Dă-i și nevesti-tii o bucurie că tare greu i-o fi fost în viața asta în care-a trebuit să-ți stea alături.

Moromete
16 martie 2018
din sinapse

bla,bla,bla-bla-blaaaaa.Asa esti multumit,bre Cristi?

Ion
16 martie 2018
Cazinoul si Fagadau..baba si..

Un amarat de cazino avem si noi si nu suntem in stare sa l facem ... In Oradea intretimp in ultimii 5 ani s-au reabilitat din FONDURI EUROPENE peste 10 cladiri istorice !! Trezirea Constanta !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3442 secunde