€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

În ce condiții se face prelungirea sau reluarea concediului și a indemnizației pentru copil

Ştire online publicată Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecții Sociale (AJPIS) informează constănțenii că prelungirea sau reluarea concediului și a indemnizației pentru copil se face numai pe bază de cerere și un document doveditor care să ateste că persoana în cauză nu se află în raport de muncă/de serviciu.

Acest document poate fi, după caz: adeverința eliberată de Inspectoratul Teritorial de Muncă, în condițiile legii, în situația desființării angajatorului sau a încetării raporturilor de muncă, prin care se atestă faptul că raportul de muncă al persoanei stabilit cu angajatorul în cauză a încetat.

Apoi, este nevoie de o adeverință eliberată de angajatorul cu care persoana a avut stabilit raportul de muncă sau, după caz, de serviciu, prin care se atestă că raportul de muncă sau, după caz, de serviciu al persoanei stabilit cu angajatorul în cauză a încetat.

Totodată, solicitantul trebuie să prezinte la AJPIS o adeverință eliberată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă prin care se atestă că persoana respectivă figurează ca șomer și beneficiază, după caz, de indemnizație de șomaj. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.762 secunde