Impozitele și taxele locale, plătite online și de pe mobil

168
Impozitele și taxele locale, plătite online și de pe mobil - spitagentiafiscalnr316-1505405187.jpg

Articole de la același autor

Mai e puțin și expiră termenul de plată a impozitelor și taxelor locale și mulți constănțeni încă nu le-au achitat. Dacă sunteți pe fugă, nici nu este nevoie să mergeți la ghișeele fiscale, ci le puteți plăti direct de acasă sau de pe telefonul mobil.

Astfel, impozitele și taxele locale pot fi achitate online, pe site-ul www.spit-ct.ro, la secțiunea Servicii online/Plata online a impozitelor, integral sau în trei rate, prin programul BT, prin Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Internet Banking Banca Transilvania sau prin Serviciul Direct Debit, Banca Transilvania.

De asemenea, există și varianta plăților prin intermediul telefonului mobil, utilizând aplicația Etax Mobile SPIT Constanța, dar și varianta prin ordin de plată: beneficiar Primăria municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631.

Dacă preferați să plătiți numerar, puteți merge la orice stație OMV-Petrom din municipiul Constanța și puteți folosi serviciul Westaco Express sau la agențiile băncii Garanti Bank ori la oficiile Poșta Română. De asemenea, la orice agenție fiscală a SPIT, puteți plăti cu numerar sau prin intermediul cardului bancar (BT, Garanti Bank), integral ori în trei rate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3694 secunde