Împlinește-ți un vis frumos: O noapte albă în Vama Veche!

179
Împlinește-ți un vis frumos: O noapte albă în Vama Veche! - implineste-1567064101.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă și duminică, cu plecare din Constanta la ora 18.00, ai oportunitatea să mănânci în Vama Veche, să bei în Vamă, să dansezi în Vamă și să te distrezi la maximum!


Lasă mașina acasă, căci transportul este asigurat, și vino să te bucuri de răsărit pe plajă la Stuf când se cântă Bolero cu o gașcă mare și frumoasă, pusă pe șotii și distracție!


Prețul călătoriei este de 100 de lei, incluzând transportul cu Mercedes Viano, organizarea și povestea locului. Nu sunt incluse alte cheltuieli personale, mese și intrări la obiective. Pentru acestea ar fi necesar să ai în jur de 150 lei la tine. Masa este o cină, pe la ora 20, așa că este recomandat să aveți ceva de ronțăit. 


Locurile se ocupă în ordinea înscrierii și sunt doar șapte. Va considerați înscris doar în momentul când ați achitat contravaloarea excursiei.


Plecarea se face de la tine de acasă, din Constanța, la ora 8.00 - 8.30 cu întoarcere în același loc în jurul orei 23.00, în funcție de trafic si de formalitățile de frontieră. Pentru mai multe detalii sunați la numărul 0723337007.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2701 secunde