Video IMAGINI VIDEO INCREDIBILE din parcarea unui restaurant! Un polițist salvează viața unui copil de trei ani, care nu mai respira

972
IMAGINI VIDEO INCREDIBILE din parcarea unui restaurant! Un polițist salvează viața unui copil de trei ani, care nu mai respira - foto-1477120432.jpg

Articole recomandate

Un polițist din orașul Granbury, statul american Texas, a fost premiat după ce a reușit să salveze viața unui copilaș folosind metode de resuscitare. Imaginile cu intervenția ofițerului au devenit virale, fiind urmărite de un număr uriaș de internauți în doar 24 de ore după publicarea lor pe Facebook.

Pe data de 12 octombrie, ofițerul Chase Miller a răspuns unui apel la numărul de urgență, și a intervenit pentru a acorda ajutor unui copil de trei ani care nu mai respira, aflat alături de părinții săi în parcarea unui restaurant KFC, scrie news.ro.

Potrivit imaginilor surprinse de camera video montată pe mașina de poliție cu care a intervenit Miller, polițistul a coborât din mașină, a luat copilul din brațele mamei, l-a așezat pe pământ și a început să efectueze manevre de resuscitare cardio-pulmonare. După două minute, copilul a început să respire și a fost dus apoi la un spital unde i s-a oferit îngrijire medicală de specialitate.

Chase Miller a primit premiul pentru Salvarea de vieți, iar cu această ocazie s-a reîntâlnit cu familia și copilul salvat.

Imaginile video cu salvarea copilului au fost publicate pe pagina de Facebook a publicației Good Morning America și au fost vizualizate de peste 23 de milioane de persoane în 24 de ore. Filmulețul a avut peste 11.300 de comentarii și a fost distribuit de peste 360.000 de utilizatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8075 secunde