Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere din centrul Braşovului

394
Imagini spectaculoase de la slujba de Înviere din centrul Braşovului - brasovimaginipaste-1619960678.jpg

Articole recomandate

După exemplul dat de vecinii lor de Paștele Catolic, sărbătorit în Mircurea Ciuc în condiții de pandemie, brașovenii s-au organizat singuri şi au păstrat distanţa în noaptea de Înviere la catedrala din Piaţa Sfatului, relatează Antena3.
Inspirați de dalele de gresie din Piaţa Sfatului, din Brașov, credincioşii s-au așezat doar în colțuri, păstrând, astfel, distanţa fizică dintre ei.  Imaginile care arată ordinea impresionantă de la slujba de Înviere din centrul Brașovului au fost postate pe rețelele de socializare de primarul orașului şi au devenit în scurt timp virale.


"Frumoase imagini care arată că un pic de rațiune și bun simț ne pot ajuta sa conciliem propriile convingeri cu grija față de cei din jur", spune o persoană.


"Foarte frumos! Hai ca putem sa fim oameni", a mai spus cineva.


Interesant este că, dacă la Miercurea Ciuc scaunele la sfințirea bucatelor erau așezate dinainte de reprezentanții bisericii, la Brașov nu a fost nimic organizat, oamenii s-au aşezat aşa din propria iniţiativă. Mai mult, pe Tâmpa au fost proiectate jocuri laser cu tema Învierii, ceea ce a făcut ca imaginile să fie şi mai spectaculoase.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6805 secunde