IMAGINI ȘOCANTE. Un băiat de 15 ani a fost bătut crunt pe drumul de la școală spre casă

4143

Articole de la același autor

Familia unui elev asaltat și bătut, pe drumul de la școală spre casă, a lansat imagini șocante cu fața lui umflată și plină de sânge, după ce a fost atacat când a coborât din autobuzul care-l aducea de la școală.


Aceste imagini șocante arată modul în care, băiatul, în vârstă de 15 ani, a fost lăsat plină de sânge și cu o umflătură uriașă în partea dreaptă a feței sale. Tânărul a fost dus la spital cu suspiciune de maxilar fracturat.


Făptașii sunt necunoscuți. 
Locuitorii din zona și-au exprimat dezgustul la vederea imaginilor. 
Unul dintre ei a afirmat: "Unii oameni sunt niște scursuri. De ce unii oamenii cred că dacă sunt mari pot lovi alți oameni în așa manieră. Sper să fie prins gunoiul care a făcut acest lucru".


Altul a spus: "Un atac laș, dezgustător. Sper ca în curând să se recupereze fizic și mai sper să nu fie prea traumatizat, mai târziu".


Un purtător de cuvânt al Poliției din South Wales a declarat: "Poliția din Bridgend caută martorii la acest atac, asupra adolescentului din North Cornelly. Băiatul a suferit leziuni faciale grave, care au necesitat un tratament spitalicesc".


Sursa: dailymail.co.uk




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5992 secunde