Imagini revoltătoare de pe malul Lacului Tăbăcărie. “Strada nu este coşul nostru de gunoi!”

585

Articole de la același autor



Autorităţile locale din Constanţa atrag atenţia că vor fi aplicate amenzi tuturor celor ce aruncă gunoaiele pe unde doresc, mai puţin în coşuri sau în zonele special amenajate.
Imagini revoltătoare au fost surprinse pe malul Lacului Tăbăcărie, în zona Soveja, unde foarte multe ambalaje au fost lăsate lângă coşul de gunoi şi împrăştiate prin parcare.


„Constanţa va deveni un oraş mai curat abia în momentul în care fiecare dintre noi va înţelege că trebuie să contribuie la această curăţenie. Abia atunci când vom realiza că strada nu este coşul nostru de gunoi, că trebuie să scoatem pubelele din curte, magazin, restaurant, etc, în ziua în care vine operatorul de salubritate să-l ridice. Abia atunci când vom fi înţeles că dacă am renovat, construit sau demolat ceva şi avem moloz trebuie să-l transportăm la depozitul special amenajat la Poarta 9”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Amenzile pentru cei care nu respectă legislaţia în vigoare sunt cuprinse între 3.000 şi 6.000 lei pentru persoanele fizice şi 20.000 şi 40.000 lei pentru persoanele juridice.
Dacă observaţi situaţii în care sunt aruncate gunoaie în locuri. neamenajate special puteţi sesiza Dispeceratul Poliţiei Locale Constanţa, la numărul de telefon 0241/484.205.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7039 secunde