Video IMAGINI ORIBILE! ȘOARECE ÎN GALANTARUL DE CARNE, LA SUPERMARKET

18680
6
IMAGINI ORIBILE! ȘOARECE ÎN GALANTARUL DE CARNE, LA SUPERMARKET - soricel-1519746214.jpg

Articole de la același autor

Ieșit la cumpărături într-un supermarket, un consumator a observat, în galantarul de carne, un șoricel. Micuța vietate, pesemne flămândă, s-a plimbat puțin peste bucățile de carne, a gustat din fiecare și, până să se decidă din care să se înfrupte, a fost gonit de vânzătoare. 


Sesizată de cumpărător că au un șoricel în galantarul cu carne de porc, femeia a încercat prima data să îl prindă cu mâna, apoi s-a ajutat de o țepușă. 


Din păcate, filmulețul se termină înainte să vedem dacă bietul animăluț este prins sau nu.


Comentează știrea

Me
27 februarie 2018
La Constanta

Este filmat la Constanta ?

Io
28 februarie 2018
Nu cred asa ceva

De aici ne imbolnavim,at trebuii carnea sa fie ambalata individual in caserole macar asa am fi siguri ca nu umbla vietati pe ea.Sper ca doamna sa scoata carnea din vanzare.

Lute
28 februarie 2018
Deontologie jurnalistica

Mă jurnaliștilor, eu nu înțeleg deontologia ăsta tâmpită, deci scrii , dar nu poți da nume de persoana sau firma, ori supermarket, practic în slujba cui sunteți voi jurnaliștii ? Văd ca mulți dintre voi lucrează acoperiți sau apară interesele mogulilor sI partidelor, ori tac și scriu tot felul de bazaconii, doar câțiva jurnaliști în tara ăsta au curajul de a spune și scrie adevărul !!! Nu este valabil pentru Cuget liber sau Telegraf !!! Supermarket-ul respectiv este Kaufland, lanț de magazine prezentat de multe ori pe You Tube sau Facebook cu grave probleme în raport cu ineresul consumatorului.

Cristian
28 februarie 2018
Pt. Lute

Nu e vorba de nicio deontologie. E pur și simplu morcov vârât adânc în fund. Obișnuiți să preia tot felul de rahaturi fără a depune un minim efort de a verifica, într-o presă în care fake news-urile fac legea, nu au curajul de a nominaliza un vinovat de teama de a nu pierde un eventual proces. La banii unui lanț de super/hiper/mega/ultra market-uri avocații pe care aceștia și-i permit ar putea convinge instanța că șoricelul în cauză era unul cu baterii pus în vitrină pentru a amuza copiii.

Dash
28 februarie 2018
Urină de șobolan

Înclin să cred că este vorba de Kaufland. Cu ceva timp în urmă am cumpărat de la Kaufland 4 doze de bere. Ajuns acasă când am desfăcut o doză și am vrut să beau m-a pocnit mirosul de urină. Și celelalte 3 doze miroseau de te trăznea. Am sunat la Kaufland și am făcut reclamație și i-am amenințat că dacă se mai întâmplă mă duc direct la OPC. Și-au cerut scuze și știau că în depozitul lor au șobolani și chipurile au pus otravă dar nu reușesc să-i omoare pe toți. Acum nu mai cumpăr bere decăt împachetată în folie de plastic.

Laura
28 februarie 2018
Soareci in supermarket

si de ce nu chemati sanepidul, dragi jurnalisti de senzatie ????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3638 secunde