IMAGINEA HAOSULUI în Baba Novac. Ce bine că nu avem stradă… Doamne ferește de-un incendiu!

2713
1
IMAGINEA HAOSULUI în Baba Novac. Ce bine că nu avem stradă… Doamne ferește de-un incendiu! - strada-1511524642.jpg

Articole de la același autor

Fotografia a fost surprinsă, în această dimineață, în cartierul Baba Novac/Anadalchioi, în capătul străzii Voievozilor, fix în zona în care Primăria Constanța, prin PUZ-ul pus în dezbatere publică, intenționează să construiască o stradă: Prelungirea Delavrancea.

Proiectul este însă blocat, iar șansele de a avea o finalitate fericită sunt de domeniul SF-ului, pentru că Armata a anunțat că nu cedează teren pentru a putea fi construită această stradă.

Prin urmare, locuitorii cartierului (numărul estimat de administrația locală este undeva în jur de 8.000) se vor chinui în continuare pe ulițe.

Iar imaginea de astăzi este sugestivă: un TIR se chinuie să facă manevre, în timp ce 6-7 mașini așteaptă în coloană, pe Voievozilor și Prelungirea Tulcei. Nervi, claxoane, întârzieri.

Astfel de momente sunt și mai frecvente în perioada ploilor de toamnă sau a ninsorilor, când, din cartier nu se mai poate ieși, spre Tomis Nord, decât cu o mașină de teren, cu gardă înaltă.

Scria un cititor, comentând la unul dintre articolele precedente pe această temă, că strada invocată ar fi inutilă, pentru că traficul din zonă se desfășoară deja pe Baba Novac și Ștefăniță Vodă. Îi invit pe toți contestatarii proiectului să vină și să vadă cu ochii lor cum se circulă în cartier.

Și încă ceva: Doamne ferește de vreun incendiu, pentru că pompierii ar avea mari probleme de acces! Dacă mizeria de drum din dreptul unităților militare se înfundă, atunci trebuie ocolit pe bd. Aurel Vlaicu și pe str. Baba Novac pentru a intra în cartier.

Totul într-un oraș european, Constanța 2017.

XXX

Despre facturile pentru bucșărie și haitele de câini maidanezi ce fac imposibilă deplasarea pe jos a bătrânilor și a copiilor, câini ce își fac veacul în incinta unităților militare, într-o ediție viitoare.  

Comentează știrea

Constantean de generatii
25 noiembrie 2017
Esti vai steaua ta nea scriitoru

Ce legătură are timis nord cu baba novac si cu ce bn tu acolo ... O cam arzi cu domne doamne da se spre ca esti cam de doamne ajuta Mai studiază inainte sa scri ceva de preferabil harta orașului constanta sa vezi pe unde ai aterizat

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.411 secunde