€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Iarnă la Constanța! Primăria a scos sărărițele

Ştire online publicată Luni, 15 Ianuarie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În urma prognozei meteo actualizate de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, care anunță ninsori temporare și în orele următoare, în cadrul Primăriei Constanța s-a întrunit Comandamentul pentru Situații de Urgență.
13 sărărițe au început să împrăștie material antiderapant pe străzile din municipiu, zonele vizate în principal fiind intersecțiile, străzile care se află în pantă, bulevardele, străzile principale și instituțiile publice, unități de învățământ, spitale, secții de poliție și alte instituții. Totodată, 27 de utilaje cu lamă sunt pregătite pentru a interveni, dacă situația o va impune.
Stocul de material antiderapant pregătit pentru a fi împrăștiat pe carosabil și pe trotuare este de 6.500 de tone.
Utilajele cu lamă sunt poziționate în principalele intersecții: Poarta 1 (2 utilaje lamă cu sărăriță), bd. Ferdinand – bd. Tomis (1 sărăriță și 2 lame), bd. Mamaia - Pescărie (1 sărăriță și 2 lame), bd. Lăpușneanu - bd. Aurel Vlaicu (1 sărăriță și 3 lame), str. Suceava - Boema (1 sărăriță și 2 lame), bd. I.C. Brătianu (1 sărăriță și 3 lame), șos. Mangaliei – bd. 1 Mai (1 sărăriță și 3 lame), bd. I.C. Brătianu-Cora (1 sărăriță și 2 lame), bd. Aurel Vlaicu – Pod Cumpenei (1 sărăriță și 3 lame).


Pentru a evita posibilele accidente, reprezentanții Primăriei Constanța recomandă participanților la trafic să circule cu viteză care să nu depășească 30 km/h, iar autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă. Totodată, recomandăm folosirea mijloacelor de transport în comun și evitarea folosirii autovehiculelor personale.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6556 secunde