Iarna la Constanța. Ce măsuri au luat autoritățile, după prima ninsoare

321
Iarna la Constanța. Ce măsuri au luat autoritățile, după prima ninsoare - constantaiarnazapadautilaje22132-1451910113.jpg

Articole de la același autor

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Constanța s-a analizat modul în care au acționat cele 9 sărărițe, cele 20 de utilaje cu lamă și cei circa 100 de oameni care au curățat trecerile de pietoni și au încarcat manual zăpada. 


Municipalitatea a solicitat că până la orele 16.00 toate bulevardele mari să fie curățate, în special bulevardul Aurel Vlaicu, podul Km 4-5 și pasajul Cumpenei, unde se formează polei, de obicei.




În cazul în care este necesar, având ca antemergător un autoturism al Poliției Locale, utilajele vor interveni și pe drumurile secundare sau în alte locuri în care este imperios necesar. Toate intervențiile în teren se fac în baza unor grafice de lucru unde sunt cuantificate numărul de utilaje, zonele și distanțele pe care s-a intervenit, materialele consumate, ș.a. 




Mijloacele de transport în comun din oraș circulă fără probleme, dar în condiții de iarnă, pe toate traseele din oraș.

Un număr de 7 persoane sunt adăpostite la centrul special amenajat situat pe strada Soveja, aici oferindu-li-se ceai cald și hrană.


Circulația trenurilor, îngreunată de ninsori și viscol!


Comandamentul a colaborat cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri, cu Administrația Porturilor Maritime Constanța și a tinut permanent legătura cu Serviciul de ambulanță județean, RATC, RAJA și RADET. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4641 secunde