€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

ȘI MAI MULTE ZILE LIBERE! Guvernul mărește MINIVACANȚA de Crăciun și REVELION

Ştire online publicată Joi, 13 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Executivul a adoptat, în ședința de azi, un proiect de hotărâre prin care zilele de 24 și 31 decembrie să fie declarate libere pentru bugetari, astfel acordându-se două minivacanțe, una de Crăciun și alta de Revelion.


În acest fel, bugetarii vor lega liberele din week-end cu cele două care au fost declarate libere de către Guvern de Crăciun și Revelion, 24 și 31 decembrie.


Prin urmare, perioada de vacanță ar fi între 22 și 26 decembrie și o alta între 29 decembrie și 2 ianuarie.


Pentru salariații a căror activitate nu poate fi întreruptă din cauza caracterului procesului de producție sau specificului activității, cum ar fi unitatiile sanitare sau cele de alimentație publică, angajatorul este obligat să compenseze cu zile libere în următoarele 30 de zile. În cazul în care, din motive justificate, nu se acordă zile libere, salariații beneficiază, pentru muncă prestată în zilele de sărbătoare legală, de un spor la salariul de baza ce nu poate fi mai mic de 100% din salariul de baza corespunzător muncii prestate în programul normal de lucru.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3762 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7559 secunde