€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Hotelurile din Costinești, verificate de polițiști

Ştire online publicată Miercuri, 29 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Timp de două zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au verificat agenții economici din stațiunea Costinești, vizavi de cum asigură paza bunurilor și valorilor, dar și paza unităților de cazare și a celor de alimentație publică, precum și a altor obiective, de pe raza stațiunii Costinești.

Astfel, au fost controlate 31 de societăți comerciale, dintre care 22 de hoteluri, șapte unități de alimentație publică și doi operatori de plajă, de pe raza stațiunii Costinești, fiind aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.000 de lei.

„În urma acțiunii, o societate comercială care administrează un hotel din stațiunea Costinești a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, întrucât nu avea instituită nicio formă de pază la data efectuării controlului. Polițiștii vor continua verificările privind respectarea prevederilor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7666 secunde