Hotelierii din sudul litoralului vor să ia fața stațiunii Mamaia

308
Hotelierii din sudul litoralului  vor să ia fața stațiunii Mamaia - hotelierii-1487003599.jpg

Articole de la același autor

Hotelierii din sudul litoralului vor să ia fața stațiunii Mamaia. În perioada următoare, aceștia vor participa la Târgul de Turism al României, unde vor prezenta ofertele speciale pentru vacanțe în stațiu-nile Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol, atât pentru sărbătorile pascale și 1 Mai, cât și pentru sezonul de vară 2017.

Reuniți sub Patronatul Firmelor din Turism "Ion Movilă" (PFTIM) - Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol, reprezentanții unităților de cazare, de alimentație publică și de tratament din zonă participă pentru prima dată la Târgul de Turism al României, cel mai important eveniment de specialitate. Acesta se va desfășura în perioada 16 - 19 februarie, la Romexpo București.

"Vizitatorii pot să-și aleagă vacanța preferată în stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol, profitând de ofertele speciale oferite de cei mai importanți hotelieri din zonă, pachete turistice pentru sărbătorile pascale 2017 și 1 Mai, vacanțe de relaxare, wellness și spa, tabere școlare și, nu în ultimul rând, oferte speciale pentru planificarea vacanței de vară în 2017. Standul comun al Patronatului Eforie - Techirghiol și al Primăriei Eforie va putea fi vizitat în cadrul pavilonului C3, stand 46", explică Iuliana Tasie, președintele Patronatului Firmelor din Turism "Ion Movilă" Eforie - Techirghiol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Februarie 2017
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Joi, 02 Februarie 2017
Stire din Economie : Turismul a fost pe val în 2016
Pagina a fost generata in 0.9573 secunde