Horia Constantinescu, declarații incendiare: "Avem mulți tâmpi în instituție!"

428
2
Horia Constantinescu, declarații incendiare:

Articole recomandate

Aproape o treime dintre inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) sunt nepregătiți, iar la nivelul zonei București doar 20 de comisari din totalul de 51 sunt bine pregătiți, a declarat, astăzi, fostul președinte al ANPC, Horia Constantinescu.

Acesta a fost eliberat din funcția de președinte al ANPC, joi seara, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban.

"30% dintre inspectorii ANPC sunt nepregătiți, și dacă tot nu au ce scrie pe teren, probabil fac alte înțelegeri cu operatorii economici. Vă pot spune că unuia dintre aceștia, căruia i-am solicitat demisia la București, i-am pus în față următoarea situație: știind că nu stăpânește limba română, am rugat-o pe secretară să-i dicteze un text, și inspectorul a preferat să-și scrie demisia. Asta este situația", a afirmat Horia Constantinescu, citat de Agerpres.

Acesta a subliniat că în total există 51 de inspectori pentru zona București, iar numărul total al agenților economici în această zonă este de 349.000 de unități.

"Sunt 431.000 de operatori economici în zona București-Ilfov, acum adăugăm în structură 10 tineri pe care i-am cunoscut astăzi, copii bine pregătiți, care vor veni cu altă mentalitate. Cea care astăzi conduce Comisariatul București-Ilfov, delegată de mine, îmi spune că a muncit cu ei și până la 4 dimineața pentru a-și reorganiza întreaga activitate. Avem tâmpi în instituție, și sunt la nivel de București-Ilfov, care merg și controlează coafoare, frizerii, demult, de când se știu ei, fără să ia nicio măsură, răspunzând inept actelor transmise de comisar. La acest moment doar am oprit prezența lor pe teren, mi-aș fi dorit să avem pârghii mai puternice pentru a-i demite. Numărul total al inspectorilor pentru București este de 51 de inspectori", a comentat fostul președinte al ANPC.

Comentează știrea

Huian
5 august 2023
Florin

EU NU ȘTIU CUM REZISTA ACEST OM ÎN FUCTIE, FĂCÂND BALANȚĂ VENITURI BUNURI CAM DA CU VIRGULA CUM S-, A ÎMBOGĂȚIT DUMNEZEU ȘTIE. TUPEU CÂT CARUL DATORITA FUNCȚIEI. DE LA EFORIE LA MAMAIA FĂCEA 2 ORE. NU AVEA 112

Huian
5 august 2023
Florin

UN OM DE RAND PLECA CU PLATFORMA DOMNULE HORIA NIMENI

Pagina a fost generata in 0.7519 secunde