X
X
Mai multe ştiri online:

Horă în plină pandemie, pe promenada din Mamaia. Ce spun oamenii legii

Ştire online publicată Duminică, 21 Iunie 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în cazul adunării de oameni de pe promenada din stațiunea Mamaia, unde un grup de oameni a încins o horă, ignorând toate recomandările autorităților privind prevenirea răspândirii noului coronavirus. Oamenii legii au anunțat că vor intensidica patrulele în zonă.


"Imaginile video au fost aduse la cunoștința conducerii I.P.J. Constanța, sâmbătă, 20 iunie, în jurul orei 22.30, iar în trei minute, un echipaj de poliție din cadrul Poliției stațiunii Mamaia a ajuns la fața locului, în zona nefiind semnalată vreo problemă. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că incidentul la care facem referire s-ar fi produs în jurul orei 22.05. Datorită muzicii live care cânta la o terasă și a atmosferei create, în mod spontan, mai mulți trecători - posibil turiști - au format o horă, pe care au dansat aproximativ trei minute", precizează reprezentanții IPJ Constanța. 


Ca măsură de precauție și pentru prevenirea acestui tip de incidente, conducerea I.P.J. Constanța a dispus suplimentarea efectivelor în stațiunea Mamaia, începând cu data de astăzi.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3841 secunde