Hăinuțe, jucării și alimente pentru copiii sărmani din Nazarcea

266
1
Hăinuțe, jucării și alimente pentru copiii sărmani din Nazarcea - hainutesijucarii1-1511287740.jpg

Articole de la același autor

20 de familii cu posibilități materiale scăzute din localitatea Nazarcea, județul Constanța, vor avea o iarnă mai ușoară datorită oamenilor inimoși din Constanța. Voluntarii Asociației United Hands România au realizat, zilele trecute, o nouă acțiune de ajutorare a comunității Nazarcea. Cu sprijinul constănțenilor care au realizat donații, asociația a oferit comunității locale din acest sat un sprijin consistent, mai ales în contextul apropierii iernii.

Au fost donate articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru adulți și pentru copii, precum și jucării și alimente de bază: făină, mălai, orez, ulei, zahăr. Zeci de saci cu haine, cutii cu jucării și alimente au fost transportate din Constanța spre Nazarcea cu ajutorul unui autocar pus la dispoziție de firma de transport Metropolitan.

De această dată, de ajutoare au beneficiat aproximativ 20 de familii ce trăiesc în condiții modeste, cazurile sociale fiind selectate cu ajutorul comunității locale, alți voluntari ce țin legătura cu Asociația United Hands România pentru a semnala cazurile unde este nevoie imperativă de acțiune.

"Vremea rece se apropie, iar pentru familiile sărace, iarna nu este un anotimp tocmai de poveste... Iarna implică desigur cheltuieli legate de încălzire, iar asigurarea unor articole adecvate de îmbrăcăminte și încălțăminte a fost dorința noastră principală. Desigur, cu sprijinul oamenilor ce ne sunt alături în astfel de demersuri, am adus bucurie mai ales copiilor, care au primit hăinuțe, dar și jucării - un lux uneori în rândul familiilor sărace din mediul rural", explică reprezentanții Asociației United Hands România.

Acțiunile caritabile sunt mereu pe "agenda" asociației, atât la scară mare, cu astfel de evenimente de amploare, cât și prin ajutoare punctuale, atunci când există cazuri ce intră în atenția voluntarilor, iar mobilizarea comunității și a partenerilor este posibilă. 

Comentează știrea

costu
22 noiembrie 2017
operator pc

Recrutam de urgenta moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email:pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5783 secunde