€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Haine de firmă, confiscate de polițiști

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit ascunse în bagajele a doi cetățeni români, aproximativ 800 de articole vestimentare, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bărbații, în vârstă de 26 și 28 de ani au declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia pentru uz personal și nu dețin documente legale pentru acestea.
Produsele, în valoare de aproximativ 7.300 de lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7994 secunde