€ 4.6671
£ 5.2855
$ 4.0557

Mai multe ştiri online:

Haideți să le aducem Crăciunul în spital copiilor bolnavi!

Ştire online publicată Joi, 07 Decembrie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
La fel ca și anul trecut, membrii Asociației „Dăruiește Aripi” o să aducă zâmbete pe chipul copilașilor internați pe secția Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și le-au decorat holurile și saloanele de sărbătoare.

„Pentru cine cunoaște Spitalul Județean din Constanța, este evident sentimentul care pune stăpânire pe tine începând cu clipa în care știi că trebuie să mergi acolo. Boală, maladie, afecțiune, prognostic, suspiciune, patologie sunt doar câteva dintre cuvintele ce însoțesc gândul că trebuie să meargă la spital. Ca și anul trecut, ne ocupăm de două lucruri: împodobirea secțiilor în care intră copiii, cu globulețe și alte decorațiuni de iarnă și în al doilea rând, strângerea cadourilor de la prietenii proiectelor ce vor fi dăruite copiilor suferinzi cu ocazia vizitelor la spital”, au declarat reprezentanții Asociației „Dăruiește Aripi”.

Tocmai de aceea, ei sunt ajutați de spiriduși, Moși Crăciuni și Crăciunițe, care înțeleg că și sărbătorile lor vor fi mult mai frumoase și mai liniștite după contribuția fiecăruia la aceste minuni.

Având în vedere că până la sărbători nu mai sunt decât trei săptămâni, aceștia îi invită pe toți cei care cred în astfel de lucruri să îi ajute să transforme, măcar pentru o perioadă scurtă de timp, spitalul într-o casă a Crăciunului, unde bucuria de pe străzi va pătrunde adânc acolo unde este mai mare nevoie de ea: în sufletele copiilor noștri.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50016 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Eveniment
ieri, ora 13:34 Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 17568 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8577 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
duminica, 21 octombrie Foto : Constănțeni, RADET dă drumul la căldură! 6808 vizite, 0 comentarii Constănțeni, RADET dă drumul la căldură!
Auto
miercuri, 17 octombrie Foto : GALERIE FOTO / Dacia 1300 din 1979, la 3.500 euro. Să fie un preț bun? 2761 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Dacia 1300 din 1979, la 3.500 euro. Să fie un preț bun?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.722 secunde