HAIDEȚI SĂ AJUTĂM UN NOU NĂSCUT SĂ TRĂIASCĂ!

3034
HAIDEȚI SĂ AJUTĂM UN NOU NĂSCUT SĂ TRĂIASCĂ! - 49212666225154985083178465852986-1547027410.jpg

Articole recomandate

Un copil este o bucurie în viața oricărui om. Pentru plutonierul Dumitru Claudiu fericirea de a fi părinte este umbrită de problemele de sănătate ale micuțului său, care are nevoie de ajutorul nostru pentru a supraviețui.  Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, reprezentanții Ligii Militarilor Profesioniști lansează un apel la solidaritate. Așadar, haideți să dăm o mână ajutor, să salvăm o viață:


"Dragi camarazi, Plutonierul Dumitru Claudiu, încadrat la Școală de aplicație pentru Geniu, EOD și CBRN Râmnicu Vâlcea, ne-a trimis următorul mesaj în legătură cu copilul nou născut:

"În săptămâna 36 de sarcina diagnosticul a fost de hidrotorax fetal bilateral de medicul de la regina maria baneasa maternitate privata. Acest medic a fost singurul din tara care ia dat 10 %șanse sa trăiască după naștere. Dr Rahimian Hadi în săptămâna 37 de sarcina a efectuat o puncție prin abdomenul soției pentru a evacua lichidul din toracele fătului pt ca astfel acesta ajungea la edem generalizat și deceda. A mai urmat o puncție în săptămâna 38 de sarcina înainte de operația de cezariana. Aceste puncții erau necesare pt ca lichidul apăsa inima și plamani și numai funcționau normal . După cezariana bebelușul a fost intubat. El la regina maria a fost tratat pt hidrotorax . Acolo după 5 săptămâni de tratament a făcut stop cardio respirator. La o săptămână am reușit într-un final sa îl transferam la Spitalul de copii Marie s Curie unde se afla și acum. Aici medicii au descoperit ca de fapt acel lichid este limfa . Adică diagnosticul corect este de chilotorax fetal bilateral . Adică limfa se scurge intre plamani și pleura acestora . Cele 6 săptămâni în care a fost la regina maria ne costa 100.000 lei, mult peste posibilitățile noastre..."

Cine dorește să-l ajute pe camaradul nostru, o poate face depunând orice suma de bani (lei) in contul bancar:

RO27RZBR0000060012185629", este mesajul postat de LMP, pe facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2307 secunde