Haideți să ajutăm un băiețel să trăiască! Darius suferă de limfom malign toracal

442
Haideți să ajutăm un băiețel să trăiască! Darius suferă de limfom malign toracal - haidetisaajutam1-1561922826.jpg

Articole de la același autor

Darius Frangulea este un băiețel, în vârstă de numai 8 ani, din Năvodari, care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a învinge diagnosticul nefericit cu care a fost diagnosticat: limfom malign toracal. Elevul Școlii nr. 1 "George Enescu" din Năvodari este un copil silitor și un pasionat de fotbal. Deocamdată, el nu mai poate bate mingea, dar speră ca problemele de sănătate cu care se confruntă să se rezolve cât de curând, pentru a deveni, din nou, același copil năzdrăvan, energic și zglobiu dintotdeauna. 


Pentru ca dorința să îi fie îndeplinită, el are nevoie de noi pentru ca aceste clipe grele prin care trece să poată fi depășite, iar în final, el să se poată întoarce acasă sănătos. De ce are nevoie de noi? Pentru că medicamentele de care are nevoie la acest moment nu pot fi găsite în țară, ci doar în Germania, iar pentru a intra în posesia acestora, părinții lui Darius au nevoie de aproximativ 7.000 euro. 


Mama băiatului, Iuliana Frangulea, ne-a declarat că tot ce vrea este ca micuțul ei să se facă bine. Ea ne-a povestit că Darius a primit cruntul diagnostic în luna aprilie a acestui an, când nimic nu prevestea că o simplă răceală se poate dovedi a fi ceva fatal. 


În prezent, el este internat la Spitalul "Marie Curie", unde așteaptă, cu sufletul la gură, împreună cu familia, chimioterapicele necesare de care unitatea nu dispune la acest moment. 


Este adevărat că, între timp, oameni cu suflet mare care au aflat de cazul băiețelului au contribuit cu bani pentru a-l ajuta, dar este nevoie, în continuare, de bani. Medicamentul pentru care se zbat se numește Daunoblastină. 
Cine dorește să ajute familia Frangulea o poate face donând în conturile IBAN deschise la Banca Transilvania: 
Euro: RO91BTRLEURCRT0397746201
Lei: RO44BTRLRONCRT0397746201


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.525 secunde