Guvernul va decide azi declararea zilei de 13 august zi de doliu național, după moartea reginei Ana

147
Guvernul va decide azi declararea zilei de 13 august zi de doliu național, după moartea reginei Ana - hqdefault83248000-1470207406.jpg

Articole recomandate

Guvernul va lua în discuție, azi, mai multe proiecte printre care și declararea zilei de 13 august zi de doliu național, după moartea reginei Ana. Majestatea Sa Regina Ana a României a încetat din viață luni, pe 1 august, la Spitalul din Morges, în Elveția, funeraliile urmând să se desfășoare în perioada 9-13 august 2016, după cum a anunțat Casa Regală.



Majestatea Sa Regina Ana a României a încetat din viață luni, 1 august 2016, la ora 13.45, la Spitalul din Morges, în Elveția. La căpătâiul Reginei au stat, până în ultima clipă, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria. Majestatea Sa Regele Mihai a venit la spital, alături de Regină, în fiecare zi din ultima săptămână. Cu o zi înainte, Regina Ana a primit ultimele sacramente de la părintele titular al Parohiei Catolice din orașul Morges, a anunțat Familia Regală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1538 secunde