GUVERNUL A ADOPTAT NOUL COD FISCAL! Schimbările, contestate în stradă

899
3
GUVERNUL A ADOPTAT NOUL COD FISCAL! Schimbările, contestate în stradă - tratamentulcheltuielilornededuct-1510146513.jpg

Articole recomandate

Ordonanța de urgență pentru modificarea Codului fiscal a fost adoptată de Guvern. Actul normativ prevede transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, măsură contestată de sindicate, precum și scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, decizie contestată de cetățeni, sindicaliști, dar și de către primari, care au susținut că astfel se vor reduce considerabil încasările la buget și, prin urmare, banii pentru investiții. 


Noile prevederi fiscale au fost criticate și de patronate, dar și de către președintele Klaus Iohannis, care a spus că "marea revoluție fiscală" se transformă într-o "bulversare fiscală" ce va băga România "într-o aventură economică și fiscală cu final trist". Ordonanța este contestată în Piața Victoriei de sute de persoane.



Comentează știrea

cetatean
8 noiembrie 2017
Contestatii

Oare de ce nu au iesit acesti "revolutionari" in starda si cand ne-a taiat regimul basescu 25% din salarii? Unde erau atunci acesti vitezi? Si daca sunt nemultumiti de 10% impozit, propuna ca acelora din strada sa li se aplice 25% impozit. Macar atunci voi intelege si eu logica lor!

gogu
8 noiembrie 2017
lipsuri

toti primarii se vaita ca bugetele vor scadea si nu vor mai avea bani pentru investitii... pana acum au avut acesti bani. unde sunt investitiile? ca de obicei, poporul roman da dovada ca este o marioneta si accepta controlul celor care au interese...

udrea
8 noiembrie 2017
Bravo PSD

PSD e singurul partid care tine la popor si care a marit salariile

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5565 secunde