Gunoaie, gunoaie, gunoaie… Când se vor civiliza și constănțenii cei obraznici?

672

Articole de la același autor

Imaginea zilei, exponențială pentru Constanța cea urâtă, a fost surprinsă, în această dimineață, pe strada Ștefăniță Vodă.

Orice comentariu este de prisos, imaginea vorbește de la sine despre gradul de civilizație al populației, zona cu pricina fiind cartierul social "Henri Coandă". Dar, câteva întrebări sunt mai mult decât justificate.

1. Cât de rentabilă este această investiție? Ideea în sine este una grozavă, aceea de colecta deșeurile selectiv, dar are oare vreo șansă să fie pusă vreodată în practică? Mai ales în zona cu pricina…

2. Dacă tot s-a făcut investiția cu pricina, de ce colectarea deșeurilor respective se face tot la grămadă? Pentru că gunoaiele respective sunt aruncate la grămadă în mașină, selectarea urmând a fi făcută, probabil, ulterior, la groapa de gunoi.

3. Dacă tot există și investiție, și mașini, și personal, de ce nu sunt ridicate gunoaiele în timp util, până să se împută, până ce câinii să tragă mizerii din saci și pungi, până ce peisajul din zonă să fie unul horror? Ce vină au constănțenii cu bun simț din cartier, să suporte așa ceva în fiecare zi? Aceste gunoaie au zăcut de la sfârșitul săptămânii trecute, fiind ridicate abia astăzi, la ora 9.00…

4. Și, mai ales… când se vor civiliza și constănțenii cu pricina?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4753 secunde