Grupul de suport pentru bolnavii de cancer se amână

156
Grupul de suport pentru bolnavii de cancer se amână - suport-1635272096.jpg

Articole de la același autor

Din cauza numărului tot mai ridicat de cazuri de infectări cu Sars-Cov-2, grupul de suport psihologic pentru persoanele și aparținătorii persoanelor diagnosticate cu afecțiuni oncologice care trebuia să se ţină zilele acestea, se amână. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, prima întâlnire a grupului a fost reprogramată pentru data de 17 noiembrie, începând cu ora 17.00, la sediul DGASPC Constanța din strada Ciprian Porumbescu, nr. 2A.

Reamintim că acest grup este un proiect al Asociației Pacienților cu Boli Cronice „Restart la viață”, în parteneriat cu DGASPC.

Obiectivele grupului de suport sunt: reducerea izolării sociale, a stării de anxietate, creșterea nivelului de informație în ceea ce privește boala oncologică, creșterea abilităților de comunicare, diminuarea stării de epuizare fizică, mintală și emoțională, formarea unor strategii de acceptare a bolii și de luptă împotriva acesteia, sporirea sentimentului de securitate prin intermediul discuțiilor cu persoane care au experiențe similare, reducerea/prevenirea stresului, a depresiei, informații legate de nutriție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3386 secunde