Grup de lucru pentru cadastrarea drumurilor județene, la CJ Constanţa

313
Grup de lucru pentru cadastrarea drumurilor județene, la CJ Constanţa - grupdelucru-1626268166.jpg
Grupul de lucru pentru cadastrarea drumurilor judeţene s-a reunit, săptămâna aceasta, la Consiliul Judeţean Constanţa. Astfel, într-o primă etapă, a fost decisă cadastrarea cu prioritate a drumului județean 391, strada Farului, din localitatea Tuzla, pe o lungime de doi km.

De asemenea, se are în vedere, în perioada imediat următoare, redimensionarea podețului tubular situat pe DJ 392 în localitatea Plopeni precum și modernizarea DJ 392 Pecineaga – Amzacea, pe o lungime de 11,2 km

„Nu poţi să te apuci de o lucrare pe un drum, dacă nu ai cadastru. Sunt zone unde există suprapuneri. La fel, nu poţi efectua lucrări de lățire a drumurilor dacă nu ştii cine este proprietarul din zonă. Tocmai de aceea am decis constituirea unei comisii, formată din reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța, ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa dar și ai Regiei Autonome Judeţene de Drumuri și Poduri Constanţa. Această comisie se va întâlni la 2 săptămâni sau de câte ori este nevoie pentru a lucra la cadastrarea drumurilor județene care sunt prioritare pe lista de investiții” , a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7866 secunde