Groază în Cimitirul Central din Constanța. Un bărbat a agresat și lovit trei femei

698
Groază în Cimitirul Central din Constanța. Un bărbat a agresat și lovit trei femei - femeietalharita-1550184368.jpg

Articole de la același autor

Clipe de groază au fost, zilele trecute, în Cimitirul Central din Constanța. O femeie a fost lovită și i-a fost smulsă poșeta, după care individul a fugit. Femeia a depus plângere la poliție și, în decurs de câteva zile, bărbatul a fost prins. Ulterior, oamenii legii și-au dat seama că acesta ar fi fost autorul a altor două tâlhării comise recent tot asupra unor femei, în același mod.

În cursul zilei de miercuri, 13 februarie, o patrulă mixtă formată dintr-un polițist al Secției 3 a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța a depistat, pe un bulevard din municipiul Constanța, un bărbat în vârstă de 27 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie. 


"În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, s-a stabilit că respectivul bărbat ar fi comis una dintre fapte pe data de 29 ianuarie, în jurul orei 11.30, asupra unei femei în vârstă de 50 de ani, aflată în Cimitirul Central din Constanța, căreia i-ar fi smuls geanta în care se aflau un portofel și actul de identitate", explică reprezentanții IPJ Constanța. 


De asemenea, polițiștii au reușit să afle că bărbatul ar fi comis alte două tâlhării, una pe 21 ianuarie și alta pe 7 februarie, asupra altor două femei, cărora le-ar fi furat mai multe bunuri. În prezent, bărbatul este arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5359 secunde